Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, którą robię bardzo często na różne okazje. Makaron ryżowy i paluszki krabowe są produktami raczej bezsmakowymi, ale w połączeniu ze świeżym ogórkiem i aromatycznym koperkiem nabierają nowego wyrazu :)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Makron ryżowy namaczamy w gorącej wodzie (zgodnie z przepisem na opakowaniu). Odcedzamy, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Ogórka obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Koperek siekamy. Paluszki krabowe kroimy na małe kawałki. Wszystko mieszamy.
Łączymy składniki sosu majonezowego i mieszamy razem z sałatką. Doprawiamy solą i pieprzem.