Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, którą robię bardzo często na różne okazje. Makaron ryżowy i paluszki krabowe są produktami raczej bezsmakowymi, ale w połączeniu ze świeżym ogórkiem i aromatycznym koperkiem nabierają nowego wyrazu :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119400
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8980
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3226
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119400
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8980
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3226
Składniki
Makron ryżowy namaczamy w gorącej wodzie (zgodnie z przepisem na opakowaniu). Odcedzamy, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Ogórka obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Koperek siekamy. Paluszki krabowe kroimy na małe kawałki. Wszystko mieszamy.
Łączymy składniki sosu majonezowego i mieszamy razem z sałatką. Doprawiamy solą i pieprzem.