Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orientalna sałatka z makaronu ryżowego z łososiem i smażonym tofu - w słodko-kwasnym sosie, z dodatkiem orzeszków i kolendry
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Makaron przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odsączyć i wystudzić. Łososia porwać na kawałki, ogórek pokroić w cieniutkie plasterki (najlepiej obieraczką do warzyw)- zostawić do odsączenia na sitku podczas kolejnych czynności.
Tofu pokroić w kostkę i obsmażyć na chrupiąco w oleju. Orzeszki lekko pokruszyć (np w moździerzu), kolendrę posiekać. Delikatnie wymieszać wszystkie składniki razem z sosem uprzednio wymieszanym w słoiczku.