Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orientalna sałatka z makaronu ryżowego z łososiem i smażonym tofu - w słodko-kwasnym sosie, z dodatkiem orzeszków i kolendry
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21718
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 355
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21718
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 355
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
Składniki
Makaron przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odsączyć i wystudzić. Łososia porwać na kawałki, ogórek pokroić w cieniutkie plasterki (najlepiej obieraczką do warzyw)- zostawić do odsączenia na sitku podczas kolejnych czynności.
Tofu pokroić w kostkę i obsmażyć na chrupiąco w oleju. Orzeszki lekko pokruszyć (np w moździerzu), kolendrę posiekać. Delikatnie wymieszać wszystkie składniki razem z sosem uprzednio wymieszanym w słoiczku.