Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki z warzyw, ryb są zdrowe i dobre na letnie popołudnia.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Makrelę przedzielić na pół wzdłuż. Wyciągnąć kręgosłup z ośćmi. Podzielić palcami na drobne kawałki. Dodać puszkę kukurydzy. Pokroić resztę składników i dorzucić do makreli. Przyozdobić koperkiem. Smacznego :)