Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z makreli w oleju to szybki, łatwy do przygotowania i bardzo smaczny dodatek do pieczywa. Propozycja na śniadanie, kolację lub do kanapek. Polecam.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 85
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 174
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1247
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 85
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 174
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1247
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Składniki
Filety z makreli wyjąć z puszki, włożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Kukurydzę i groszek osączyć z zalewy. Cebulę drobno posiekać. Jajka i ogórki pokroić w drobną kosteczkę. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski z rybą.
Połączyć z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem.