Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowe sałatki świetnie sprawdzają się na lekki lunch:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Mango, mozzarelle i awokado kroimy w kostkę. Sałatę myjemy i rwiemy lub siekamy na mniejsze kawałeczki.
Wszystko razem łączmy, dodajemy oliwę, pestki granatu i mieszamy.
Przechowujemy w lodówce i najlepiej spożyć w ciągu 2 dni.