Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio odnalazłam wśród ubiegłorocznych przetworów kilka słoiczków marynowanych pieczarek. Zastanawiałam się jak je wykorzystać, a ponieważ zbliżał się czas śniadania powstała ta oto sałatka :)
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 178
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 116
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3439
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 178
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 116
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3439
Składniki
Marynowane pieczarki (miałam średniej wielkości słoiczek - ok. 20 szt. - ale dajcie tyle, by podeszło pod Wasz smak :) ) kroimy w cienkie plasterki, kawałki marynowanej papryki czerwonej i ugotowane na twardo jajka w paseczki. Ser żółty ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem mieszamy, dodajemy majonez i ketchup - doprawiamy solą i pieprzem.