Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna sałatka na stół wielkanocny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo i pokroić w grubszą kostkę. Tak samo pokroić oczyszczoną paprykę, ogórki, ser i odsączone pieczarki i kukurydzę. Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez, jogurt, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przełożyć do salaterki i posypać posiekanym szczypiorkiem. Schłodzić w lodówce i podawać z dobrą wędliną.