Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu sałatka z marynowanymi pieczarkami, jajkiem, ogórkami, groszkiem i kukurydzą z dodatkiem koperku
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1062
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1062
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki pokroić na mniejsze kawałki, ogórki pokroić w drobną kostkę, przerzucić do miski. Dodać odsączoną z zalewy kukurydzę i groszek, posiekany koperek i przestudzone i pokrojone na mniejsze kawałki jajka. Dodać majonez, jogurt, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.