Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. Prosta w przygotowaniu a przy tym tania. Polecam.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2968
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 919
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2435
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6808
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2968
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 919
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2435
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6808
Składniki
Ryż przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Grzyby kroimy w cienkie plasterki.
Kukurydze odsączamy z zalewy.
Ogórka kroimy w średniej wielkości kostkę.
Koperek drobno kroimy.
Wszystkie składniki sałatki umieszczamy w jednym naczyniu. Majonez mieszamy z musztardą. Doprawiamy do smaku solą solą i pieprzem. Sos łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Schładzamy.