Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. Prosta w przygotowaniu a przy tym tania. Polecam.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 410
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 273
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1430
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 410
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 273
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1430
Składniki
Ryż przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Grzyby kroimy w cienkie plasterki.
Kukurydze odsączamy z zalewy.
Ogórka kroimy w średniej wielkości kostkę.
Koperek drobno kroimy.
Wszystkie składniki sałatki umieszczamy w jednym naczyniu. Majonez mieszamy z musztardą. Doprawiamy do smaku solą solą i pieprzem. Sos łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Schładzamy.