Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. Prosta w przygotowaniu a przy tym tania. Polecam.
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 11
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2640
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 35
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4734
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 11
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2640
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 35
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4734
Składniki
Ryż przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Grzyby kroimy w cienkie plasterki.
Kukurydze odsączamy z zalewy.
Ogórka kroimy w średniej wielkości kostkę.
Koperek drobno kroimy.
Wszystkie składniki sałatki umieszczamy w jednym naczyniu. Majonez mieszamy z musztardą. Doprawiamy do smaku solą solą i pieprzem. Sos łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Schładzamy.