Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. Prosta w przygotowaniu a przy tym tania. Polecam.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2777
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2330
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2777
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2330
Składniki
Ryż przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Grzyby kroimy w cienkie plasterki.
Kukurydze odsączamy z zalewy.
Ogórka kroimy w średniej wielkości kostkę.
Koperek drobno kroimy.
Wszystkie składniki sałatki umieszczamy w jednym naczyniu. Majonez mieszamy z musztardą. Doprawiamy do smaku solą solą i pieprzem. Sos łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Schładzamy.