Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z marynowanymi pieczarkami i koperkiem

Sałatka z marynowanymi pieczarkami i koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3790

Dodano:

Odsłon: 18943

Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. Prosta w przygotowaniu a przy tym tania. Polecam.
Reklama
Reklama
Sałatka z marynowanymi pieczarkami i koperkiem

Przygotowanie

  1. Ryż przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Grzyby kroimy w cienkie plasterki.

  2. Kukurydze odsączamy z zalewy.

  3. Ogórka kroimy w średniej wielkości kostkę.

  4. Koperek drobno kroimy.

  5. Wszystkie składniki sałatki umieszczamy w jednym naczyniu. Majonez mieszamy z musztardą. Doprawiamy do smaku solą solą i pieprzem. Sos łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Schładzamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Docherro 05 marca 2017 Może i można tę potrawę nazwać sałatką,lecz bez dodatku ryżu...z ryżem to już potrawa syta i nie nazwałabym jej sałatką,pozdrawiam:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń