Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
sałatę płuczemy, osuszamy; układamy na talerzu. Mozzarelle i melona kroimy w kostkę, dodajemy do sałaty. Na tarce ścieramy imbir (ja swój przecisnęłam przez praskę do czosnku)
Cukier rozpuszczamy na patelni lub w garnuszku, czekamy aż zrobi się karmel dodajemy imbir i szybko wsypujemy płatki kukurydziane chwilkę mieszamy aby się oblepiły. wyłożyć na papier do pieczenia lub na talerz. Kiedy zastygną posypać sałatkę i polać odrobiną sosu z miodu i cytryny....;)