Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca sałatka. Można dodać jeszcze np. jeżyny, pomidorki koktajlowe. Melona barattere zastąpić innym melonem. Wasza inwencja.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ser pokroiłem w kostkę. Obrałem melona, usunąłem nasiona. Pokroiłem w kostkę. Orzechy pistacjowe uprażyłem na suchej patelni. Sos : starłem imbir. Połączyłem miód, imbir, sok z cytryny, sol i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszałem. Na półmisku rozłożyłem ukolę, na niej pokrojonego melona i ser. Całość skropiłem oliwą i polałem sosem. Wierzch posypałem orzechami.