Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fuzja smaków :) Eksperyment połączenia smaku słodkich owoców ze słoną szynką i sałatą. Tak naprawdę ilość składników jest dowolna, podaję tylko przykładowe proporcje.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8648
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8648
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Składniki
Sałatę porwać na kawałki.
Pokroić szynkę, melona i truskawki.
Na suchej patelni uprażyć lekko ziarna słonecznika.
Całość pokropić oliwą, dodać trochę soli i pieprzu - żeby nie zabiły słodkiego smaku owoców.