Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1073
Polecam.
Odsłon: 1050
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1115
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1073
Polecam.
Odsłon: 1050
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1115
Składniki
Młodą kapustę drobno poszatkować. Cebulę czerwoną pokroić w drobną kostkę. Kapustę pomieszać z cebulą. Posolić i pougniatać. Najlepiej ręką. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórki kiszone i posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, olej lniany. Pomieszać. Gotowe. Podać np do obiadu. Smacznego.