Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 738
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424845
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 738
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424845
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Młodą kapustę drobno poszatkować. Cebulę czerwoną pokroić w drobną kostkę. Kapustę pomieszać z cebulą. Posolić i pougniatać. Najlepiej ręką. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórki kiszone i posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, olej lniany. Pomieszać. Gotowe. Podać np do obiadu. Smacznego.