Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 903
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2844
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 947
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1695
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14617
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 903
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2844
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 947
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1695
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14617
Składniki
Młodą kapustę drobno poszatkować. Cebulę czerwoną pokroić w drobną kostkę. Kapustę pomieszać z cebulą. Posolić i pougniatać. Najlepiej ręką. Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórki kiszone i posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, olej lniany. Pomieszać. Gotowe. Podać np do obiadu. Smacznego.