Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczna i zdrowa.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31358
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31358
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć, obrać i ugotować w osolonej wodzie , pokroić w plastry. Rzodkiewkę poszatkować, szczypior posiekać razem z ugotowanymi białkami jaj. Żółtka przetrzeć i wymieszać z musztardą, rozprowadzić śmietaną i posolić do smaku, połączyć wszystkie składniki sałatki.