Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na mniszek lekarski już się zaczął więc warto zrobić sobie taką oryginalną i zdrową sałatkę. Zapraszam na mój kanał na YouTube na filmik ..
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 352
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1479
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 656
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1310
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 352
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1479
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 656
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1310
Składniki
Mniszek podsmażyć na maśle tylko 2 minuty. Boczek zarumienić na patelni grillowej. Na talerz ułożyć szpinak następnie mniszek ,jajko pokrojone w ćwiartki, boczek . W małym naczyniu przygotuj emulsje z miodu .octu i oleju ,posól i popieprz. Emulsją polej przygotowaną sałatkę. Na koniec poukładaj wiórki z sera parmezanu.
Gotową sałatkę możemy spożywać. Zapraszam na filmik. Smacznego!