Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się ją robi, zawiera mało składników, a smakuje wyjątkowo!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Orzechy sparzamy i obieramy ze skórki. Wrzucamy je na suchą patelnię i prażymy na rumiano. Ser kroimy w kostkę. Winogrona przekrawamy na pół.
Kaszę kuskus gotujemy w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ugotowaną kaszę przekładamy do miski, wrzucamy do niej orzechy, pokrojony ser oraz winogrona. Całość dokładnie mieszamy i ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem.