Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedawno skosztowaliśmy jej, od razu przypadła nam do gustu. Tutaj ilości przypraw sami dobieramy. Każdy ma swój smak, dlatego jedni wolą bardziej octową, drudzy bardziej słodszą.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3720
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 909
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34203
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 554
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3720
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 909
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 228
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34203
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 554
Składniki
Ogórki obieramy, kroimy na talarki, oprószamy solą, odstawiamy na noc. Na drugi dzień odcedzamy, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, startą na dużych oczkach, marchew, posiekaną natkę. Dodajemy ocet, olej i doprawiamy wg własnego uznania, cukrem, pieprzem ew. octem. Składniki dokładnie łączymy, przekładamy do słoików, zakręcamy i pieczemy 35-40 min w 130°C.