Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1150
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 112
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10601
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1150
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 112
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10601
Składniki
Sałaty umyj i wysyp do miski, na to nałóż pokrojona w piórka cebulę i zgnieciony ząbek czosnku, polej całość cytryną i posyp pieprzem (ewentualnie solą, ale ja nie daję - oscypek jest wystarczająco słony). Na to wyłóż pokrojone na połówki pomidorki i pokrojony w plastry ser. Z wierzchu posyp koperkiem. Całą sałatkę polej majonezem z musztardą, ja dla ozdoby już ich nie mieszałam, ale oczywiście można to zrobić tuż przed podaniem. Smacznego! Kwiecień, 2010r.