Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15992
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5038
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15992
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5038
Składniki
Sałaty umyj i wysyp do miski, na to nałóż pokrojona w piórka cebulę i zgnieciony ząbek czosnku, polej całość cytryną i posyp pieprzem (ewentualnie solą, ale ja nie daję - oscypek jest wystarczająco słony). Na to wyłóż pokrojone na połówki pomidorki i pokrojony w plastry ser. Z wierzchu posyp koperkiem. Całą sałatkę polej majonezem z musztardą, ja dla ozdoby już ich nie mieszałam, ale oczywiście można to zrobić tuż przed podaniem. Smacznego! Kwiecień, 2010r.