Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35854
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 237
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35854
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 237
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Składniki
Sałaty umyj i wysyp do miski, na to nałóż pokrojona w piórka cebulę i zgnieciony ząbek czosnku, polej całość cytryną i posyp pieprzem (ewentualnie solą, ale ja nie daję - oscypek jest wystarczająco słony). Na to wyłóż pokrojone na połówki pomidorki i pokrojony w plastry ser. Z wierzchu posyp koperkiem. Całą sałatkę polej majonezem z musztardą, ja dla ozdoby już ich nie mieszałam, ale oczywiście można to zrobić tuż przed podaniem. Smacznego! Kwiecień, 2010r.