Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1486
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1683
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 62
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1486
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1683
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 62
Składniki
Sałaty umyj i wysyp do miski, na to nałóż pokrojona w piórka cebulę i zgnieciony ząbek czosnku, polej całość cytryną i posyp pieprzem (ewentualnie solą, ale ja nie daję - oscypek jest wystarczająco słony). Na to wyłóż pokrojone na połówki pomidorki i pokrojony w plastry ser. Z wierzchu posyp koperkiem. Całą sałatkę polej majonezem z musztardą, ja dla ozdoby już ich nie mieszałam, ale oczywiście można to zrobić tuż przed podaniem. Smacznego! Kwiecień, 2010r.