Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W duecie z racuchami to obowiązkowy deser na Wigilii. Każdy z domowników czeka na niego cały rok bo zimową porą taki deser smakuje najlepiej.
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 119
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 79
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 164
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 741
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 500
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 119
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 79
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem przyprawy do piernika...
Odsłon: 164
Łosoś teryiaki to aromatyczne, wręcz ekskluzywne danie na specjalne okazje. J...
Odsłon: 741
Składniki
Do salaterki przesypuję pestki granatu, odfiletowane pomarańcze, filety grejpfruta, kawałki mandarynek, pokrojone kiwi, mango, karambolę, kaki, banany, papaję. Marakuję kroję na pół, miąższ razem z pestkami wydrążam i przekładam na sitko. Przecieram do sałatki. Całą sałatkę posypuję makiem i migdałami.