Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka wykonana przez męża i na pewno zagości na świątecznym stole :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24394
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 182
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 388
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 560
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 24394
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 182
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 388
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 560
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Paluszki krabowe pokroić w dość sporą kostkę, pozostałe składniki pokroić dowolnie w kostkę bądź paski. Sos: • 3 łyżki stołowe majonezu • 150 ml jogurtu naturalnego • 1 łyżka ciemnego sosu sojowego • sól • pieprz • 1/2 pęczka koperku Wszystkie składniki wymieszać i pozostawić z 2 godzinki w lodówce aby składniki się przegryzły:)