Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki z kapusty pekińskiej są bardzo popularne i lubiane, dlatego dziś kolejna odsłona sałatki z kapustą pekińską. Dziś z dodatkiem szynki konserwowej. Można dodać każdą ulubioną szynkę i też będzie pyszna, Parę innych dodatkowych składników i mamy szybką, smakowitą, kolorową sałatkę, którą można wziąć do pracy w ramach przekąski czy też przygotować do grilla lub po prostu na kolację.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 359
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1452
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 71
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 75
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 359
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1452
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 71
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 75
Składniki
Kapustę po oczyszczeniu drobno szatkujemy, przekładamy do miski. Szynkę kroimy w słupki czyli na zapałki, kukurydzę odsączamy na sitku z zalewy. Paprykę, ogórki i pomidora po oczyszczeniu i umyciu kroimy w kostkę, natomiast pora kroimy w półplasterki. Wszystkie przygotowane składniki dodajemy do kapusty pekińskiej , doprawiamy pieprzem i solą, dodajemy majonez połączony z chrzanem tartym i mieszamy. Podajemy do pieczywa , wędlin itp. Smacznego
Sałatka gotowa do podania.