Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
hmmmm co by tu nakłamać, żeby Was skusić:) Powiem prawdę:) Ta sałatka jest bardzo kaloryczna i ciężkostrawna hihi ale strasznie pyszna:) Bardzo dobrze smakuje z kawałkiem jakiegoś pieczonego mięska, podanego na zimno.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3821
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3821
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Pieczarki myjemy, wrzucamy do gorącej, osolonej wody i gotujemy ok.5 minut, by lekko zmiękły. Odcedzamy, czekamy aż przestygną i ścieramy na najgrubszych oczkach na tartce. Ser również ścieramy tak samo jak pieczarki. Por kroimy, czosnek miażdżymy. Pietruchę siekamy na drobno. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy.