Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych trzech składników, może trochę nietypowe, daje naprawdę smaczne danie.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4573
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417997
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4573
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417997
Składniki
Pieczarki umyć, obrać (jeśli konieczne), pokroić w plasterki, usmażyć na maśle na złoty kolor. Przestudzić.
Fasolę osączyć na sicie.
Por umyć, wziąć całą białą część i kawałek zielonej, pokroić w talarki lub półtalarki, pokrojony por włożyć do miski i zalać wrzątkiem na minutę. Potem osączyć na sicie. Por jest wtedy miękki i nie czuć ostrości. Ale nie trzeba tego robić, jeśli ktoś lubi ostrość pora.
Natkę umyć, posiekać.
Składniki włożyć do miski, dodać majonez, przyprawy i natkę, wymieszać. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!