Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych trzech składników, może trochę nietypowe, daje naprawdę smaczne danie.
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsia...
Odsłon: 179
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 394
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 195
Czekoladowe z masłem orzechowym, owocami suszonymi i miodem. Z płatkami owsia...
Odsłon: 179
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 394
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 195
Składniki
Pieczarki umyć, obrać (jeśli konieczne), pokroić w plasterki, usmażyć na maśle na złoty kolor. Przestudzić.
Fasolę osączyć na sicie.
Por umyć, wziąć całą białą część i kawałek zielonej, pokroić w talarki lub półtalarki, pokrojony por włożyć do miski i zalać wrzątkiem na minutę. Potem osączyć na sicie. Por jest wtedy miękki i nie czuć ostrości. Ale nie trzeba tego robić, jeśli ktoś lubi ostrość pora.
Natkę umyć, posiekać.
Składniki włożyć do miski, dodać majonez, przyprawy i natkę, wymieszać. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!