Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych trzech składników, może trochę nietypowe, daje naprawdę smaczne danie.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1519
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1806
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9110
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1519
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1806
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9110
Składniki
Pieczarki umyć, obrać (jeśli konieczne), pokroić w plasterki, usmażyć na maśle na złoty kolor. Przestudzić.
Fasolę osączyć na sicie.
Por umyć, wziąć całą białą część i kawałek zielonej, pokroić w talarki lub półtalarki, pokrojony por włożyć do miski i zalać wrzątkiem na minutę. Potem osączyć na sicie. Por jest wtedy miękki i nie czuć ostrości. Ale nie trzeba tego robić, jeśli ktoś lubi ostrość pora.
Natkę umyć, posiekać.
Składniki włożyć do miski, dodać majonez, przyprawy i natkę, wymieszać. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!