Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych trzech składników, może trochę nietypowe, daje naprawdę smaczne danie.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5505
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8826
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7685
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5255
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5505
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8826
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7685
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5255
Składniki
Pieczarki umyć, obrać (jeśli konieczne), pokroić w plasterki, usmażyć na maśle na złoty kolor. Przestudzić.
Fasolę osączyć na sicie.
Por umyć, wziąć całą białą część i kawałek zielonej, pokroić w talarki lub półtalarki, pokrojony por włożyć do miski i zalać wrzątkiem na minutę. Potem osączyć na sicie. Por jest wtedy miękki i nie czuć ostrości. Ale nie trzeba tego robić, jeśli ktoś lubi ostrość pora.
Natkę umyć, posiekać.
Składniki włożyć do miski, dodać majonez, przyprawy i natkę, wymieszać. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!