Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z pieczarek, jajek, ogórków konserwowych z kukurydzą to prosty i pyszny przepis, który idealnie sprawdzi się na każdą okazję – od rodzinnych spotkań po święta.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 99
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18726
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7175
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30843
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 99
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18726
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7175
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30843
Składniki
Zacznamy od ugotowania jajek na twardo (około 8-10 minut). Studzimy je i obieramy ze skorupek. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w drobne plastry. Podsmażamy na patelni z rozgrzanym masłem. Smażymy do momentu, aż odparują z nich soki i lekko się zarumienią.
Ogórki konserwowe i cebulę kroimy w drobną kostkę, jajka i szczypiorek siekamy. Wszystkie składniki dodajemy do większej miski.
Do miski również dodajemy ostudzone pieczarki, kukurydzę i starty ser.
Teraz dodajemy majonez i musztardę. Doprawiamy solą, pieprzem i całość mieszamy. Gotową sałatkę wstawiamy do lodówki na minimum 30 minut, aby smaki się przegryzły. Gotowe... Smacznego :)