Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka. Połączenie słodkich pieczonych buraków z kwaśnymi kiszonymi ogórkami.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 759
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 759
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Buraki i ogórki kroimy w drobną kostkę. Fasolę odsączamy przepłukujemy na sicie dodajemy do warzyw. Pora drobno siekamy i wrzucamy do reszty. Doprawiamy solą, pieprzem. Dodajemy majonez, musztardę i jogurt. Wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy na 15 - 30 min do lodówki aby smaki dobrze się połączyły. SMACZNEGO!!!