Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 1624
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 83
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 1624
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 83
Składniki
Mięso pokroiłam w centymetrowe plasterki i obsypałam przyprawami, dodałam zgnieciony czosnek i skropiłam oliwą.
Pokroiłam warzywa i skropiłam je winegretem, 2/3 oliwy plus 1/3 soku z oliwy, odrobina soli- użyłam ogórków kiszonych i przeciśnięty czosnek. Pierś usmażyłam na sporym ogniu do mocnego zrumienienia z obu stron. Wystarczy kilka minut.
Smacznego :)