Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 362
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 362
Składniki
Mięso pokroiłam w centymetrowe plasterki i obsypałam przyprawami, dodałam zgnieciony czosnek i skropiłam oliwą.
Pokroiłam warzywa i skropiłam je winegretem, 2/3 oliwy plus 1/3 soku z oliwy, odrobina soli- użyłam ogórków kiszonych i przeciśnięty czosnek. Pierś usmażyłam na sporym ogniu do mocnego zrumienienia z obu stron. Wystarczy kilka minut.
Smacznego :)