Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2149
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7130
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1162
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2149
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7130
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1162
Składniki
Mięso pokroiłam w centymetrowe plasterki i obsypałam przyprawami, dodałam zgnieciony czosnek i skropiłam oliwą.
Pokroiłam warzywa i skropiłam je winegretem, 2/3 oliwy plus 1/3 soku z oliwy, odrobina soli- użyłam ogórków kiszonych i przeciśnięty czosnek. Pierś usmażyłam na sporym ogniu do mocnego zrumienienia z obu stron. Wystarczy kilka minut.
Smacznego :)