Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10113
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2039
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 47
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10113
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2039
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 47
Składniki
Kupiłam mix sałat z rukolą. Do sałatki użyłam 100 g sałat. Pół małej, czerwonej cebuli pokroiłam w cienkie półtalarki. Pomarańczę okroiłam ze skórki. Z obranego owocu wykroiłam cząstki pomarańczy bez błonek. Każdą z cząstek przekroiłam na pół. Grubo posiekałam włoskie orzechy. Składniki ułożyłam luźno w salaterce. Czas na dressing: 3 łyżki oliwy, 1 łyżkę płynnego miodu, 1 łyżeczkę musztardy i szczyptę soli wymieszałam i polałam sałatkę.