Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka, którą można bardzo szybko przygotować.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21369
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 318
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 427
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21369
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 318
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 427
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Kukurydzę z puszki odsączamy. Pory oczyszczamy i kroimy na półplasterki. Ogórki konserwowe, jabłka obrane ze skórek i jajka kroimy w kostkę. Mieszamy ze sobą wszystkie składniki, dodajemy majonez według uznania i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.