Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie tylko trzy główne składniki, dziesięć minut pracy i efekt WOW na koniec ;)
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2990
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 215
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2990
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 215
Składniki
Por obrać z wierzchnich liści, przekroić wzdłuż na pół, dokładnie umyć pod bieżącą wodą, pokroić w cienkie półplasterki, umieścić na sitku i przelać wrzątkiem, aby złagodzić smak. Odstawić do odcieknięcia.
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Groszek odsączyć z zalewy.
Por, groszek i ser wymieszać, dodać jogurt, sól, pieprz oraz ocet i ponownie wymieszać. Voila!