Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 874
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 874
Składniki
Pora pokroić na krążki i wrzucić do osolonej gotującej wody. Gotowac chwile, aby por lekko zmiękł i nie był rozgotowany. Następnie odcedzamy, dodajemy groszek, kapary, przyprawy i na końcu majonez. Proszę dać przyprawy, dowolne i ulubione. Dałam przyprawę w młynku do sałatek.