Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Letnia sałatka z kabanosem, porzeczkami, morelami, serem blu, wiśniami. Czy może być coś lepszego co daje nam natura latem. Całość dopełniły orzechy brazylijskie i pyszny domowy sos.
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 79
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9005
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 110
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 79
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9005
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 110
Składniki
Sos: Składniki sosu przekładam do słoiczka i mocno potrząsam żeby sos zrobił się gęsty.
Sałatka: Rukolę, roszponkę myję, osuszam układam na talerzu. Kromki chleba smaruję masłem i układam na patelni grillowej, przesmażam. Morele kroję na pół, pozbawiam pestek i też przesmażam na patelni. Na sałacie układam morele, oliwki, kawałki kabanosów, ser pleśniowy, porzeczki umyte, wiśnie, pokrojone orzechy. Sałatkę polewam sosem, podaję z grzankami.