Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka z rabarbarem, ananasem i fetą, polana aromatycznym dressingiem. Sałatka świetnie się sprawdzi solo, jak również jako dodatek do obiadu czy dań z grilla. Jest soczysta, pełna aromatów, delikatnie kwaśna od rabarbaru, którą równoważy słodki ananas.
patelnia, miseczka, deska do krojenia, nóż
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 862
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22930
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15353
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 862
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22930
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15353
Składniki
Rabarbar obierz, pokrój. Przełóż na patelnię, dodaj cukier, pokrojone czosnek i rozmaryn. Smaż przez około 2 min. Składniki dressingu wymieszaj. Pestki i płatki upraż na suchej patelni. Na talerz wyłóż wszystkie składniki, polej sosem i wymieszaj.