Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka z rabarbarem, ananasem i fetą, polana aromatycznym dressingiem. Sałatka świetnie się sprawdzi solo, jak również jako dodatek do obiadu czy dań z grilla. Jest soczysta, pełna aromatów, delikatnie kwaśna od rabarbaru, którą równoważy słodki ananas.
patelnia, miseczka, deska do krojenia, nóż
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4130
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416314
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2846
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4130
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416314
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2846
Składniki
Rabarbar obierz, pokrój. Przełóż na patelnię, dodaj cukier, pokrojone czosnek i rozmaryn. Smaż przez około 2 min. Składniki dressingu wymieszaj. Pestki i płatki upraż na suchej patelni. Na talerz wyłóż wszystkie składniki, polej sosem i wymieszaj.