Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka z rabarbarem, ananasem i fetą, polana aromatycznym dressingiem. Sałatka świetnie się sprawdzi solo, jak również jako dodatek do obiadu czy dań z grilla. Jest soczysta, pełna aromatów, delikatnie kwaśna od rabarbaru, którą równoważy słodki ananas.
patelnia, miseczka, deska do krojenia, nóż
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 932
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 305
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2673
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 932
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 305
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2673
Składniki
Rabarbar obierz, pokrój. Przełóż na patelnię, dodaj cukier, pokrojone czosnek i rozmaryn. Smaż przez około 2 min. Składniki dressingu wymieszaj. Pestki i płatki upraż na suchej patelni. Na talerz wyłóż wszystkie składniki, polej sosem i wymieszaj.