Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sałatce jest szynka gotowana, bardziej delikatna od wędzonej. Ruloniki z szynki dodają dodatkowy urok tej lekkiej sałatce.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40623
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1006
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 253
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3341
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40623
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1006
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 253
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3341
Składniki
Sos. Oliwę mieszamy z octem jabłkowym, musztardą francuską i szczyptą cukru. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Plastry szynki kroimy na pół, zwijamy w ruloniki i zapinamy. Małe ogórki konserwowe kroimy w ćwiartki, rzodkiewki i jajka w plasterki. Mix sałat wsypujemy do salaterki, dodajemy rzodkiewki, ogórki i mieszamy. Przed podaniem polewamy i mieszamy z sosem. Wierzch dekorujemy jajkami i rulonikami z szynki.