Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne połączenie pikantnej rukoli, mozzarelli i truskawek. Smak sałatki podbija dressing truskawkowo-bazyliowy.
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 245
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2439
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 245
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 608
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2439
Składniki
Rukolę ułożyć na talerzu. Dodać pokrojone na połówki pomidory koktajlowe, pokrojone na plasterki truskawki i kulki mozzarelli. Dodać kilka listków bazylii. Składniki dressingu zmiksować doprawić solą, pieprzem i cukrem. Sałatkę polać dressingiem i podawać od razu po przygotowaniu.