Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne połączenie pikantnej rukoli, mozzarelli i truskawek. Smak sałatki podbija dressing truskawkowo-bazyliowy.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22282
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 130
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22282
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 130
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 146
Składniki
Rukolę ułożyć na talerzu. Dodać pokrojone na połówki pomidory koktajlowe, pokrojone na plasterki truskawki i kulki mozzarelli. Dodać kilka listków bazylii. Składniki dressingu zmiksować doprawić solą, pieprzem i cukrem. Sałatkę polać dressingiem i podawać od razu po przygotowaniu.