Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne połączenie pikantnej rukoli, mozzarelli i truskawek. Smak sałatki podbija dressing truskawkowo-bazyliowy.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Składniki
Rukolę ułożyć na talerzu. Dodać pokrojone na połówki pomidory koktajlowe, pokrojone na plasterki truskawki i kulki mozzarelli. Dodać kilka listków bazylii. Składniki dressingu zmiksować doprawić solą, pieprzem i cukrem. Sałatkę polać dressingiem i podawać od razu po przygotowaniu.