Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Lekka sałatka na dobry początek dnia, albo na zakończenie dnia.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1138
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2217
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4260
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1138
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2217
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4260
Składniki
Na półmisku ułożyć rukolę. Następnie układać pokrojone na połówki pomidorki, wyjęte z zalewy kulki mozzarelli, pokrojone na połówki oliwki, pokrojoną w półplasterki czerwoną cebulę, obranego i pokrojonego na mniejsze kawałki ogórka. Wszystko oprószyć czarnym świeżo mielonym pieprzem, solą do smaku i skropić oliwą z oliwek. Smacznego. Porady: Sałatkę można posypać pestkami słonecznika.