Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Taka prosta, klasyczna, najlepsza.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5821
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9643
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5821
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9643
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Pomidory kroimy na mniejsze części. Możemy wcześniej zdjąć skórkę zanurzając pomidora we wrzątku, a następnie w zimniej wodzie. Ser kroimy w zgrabne kawałki i orzechy najlepiej na połówki. Na półmisku układamy rukolę. Na rukoli układamy pomidory, ser, posypujemy orzechami. Polewamy miksturą oleju wymieszanego z octem. Oprószamy pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą do smaku. Smacznego.