Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Taka prosta, klasyczna, najlepsza.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5814
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1265
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12503
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5250
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5814
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1265
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12503
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5250
Składniki
Pomidory kroimy na mniejsze części. Możemy wcześniej zdjąć skórkę zanurzając pomidora we wrzątku, a następnie w zimniej wodzie. Ser kroimy w zgrabne kawałki i orzechy najlepiej na połówki. Na półmisku układamy rukolę. Na rukoli układamy pomidory, ser, posypujemy orzechami. Polewamy miksturą oleju wymieszanego z octem. Oprószamy pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą do smaku. Smacznego.