Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna sałatka z buraka i rukoli. Sprawdzi się w roli przekąski imprezowej oraz na drugie śniadanie do pracy. W podstawowej wersji do przygotowania tej sałatki wykorzystuje: rukolę, burki, ser kozi i orzechy. Sałatkę można jednak wzbogacić o pestki słonecznika lub dyni, chipsy z boczku lub soczyste gruszki.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 454
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1138
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5845
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1146
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1218
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 454
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1138
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5845
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1146
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1218
Składniki
Na dużym talerzu rozłóż umyte liście rukoli.
Ugotowane buraki obierz, pokrój w kroję i rozłóż na talerzu z rukolą.
Ser kozi pokrój w kostkę i przełóż na talerz.
Na koniec sałatkę udekoruj orzechami. Polej kremem z octu balsamicznego tuż przed podaniem. Smacznego!