Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka, zdrowa... dietetyczna :)
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 704
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 173
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 488
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 704
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 173
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 488
Składniki
Do gotującej, osolonej wody włożyć kostkę rybną i gotować przez 4 minuty. Wyjąć z wody, ostudzić, pokroić w kostkę. Sałatę lodową porwać na kawałki, paprykę pokroić w kostkę. Marchew rozdrobnić w półtalarki, podsmażyć na maśle. W małym naczyńku wymieszać oliwę, ocet winny, curry i troszkę pieprzu. W szklanej misie ułożyć część sałaty, skropić sosikiem z oliwy i octu. Na sałacie ułożyć kawałki ryby (na środku), wokoło posypać częścią czerwonej papryki. Dołożyć resztę sałaty, skropić sosem. Posypać kukurydzą, marchewką i resztą papryki. Rybę polać masłem pozostałym ze smażenia marchwi.
Smacznego :)