Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka, zdrowa... dietetyczna :)
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 366
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 253
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 416
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1624
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 366
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 253
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 416
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1624
Składniki
Do gotującej, osolonej wody włożyć kostkę rybną i gotować przez 4 minuty. Wyjąć z wody, ostudzić, pokroić w kostkę. Sałatę lodową porwać na kawałki, paprykę pokroić w kostkę. Marchew rozdrobnić w półtalarki, podsmażyć na maśle. W małym naczyńku wymieszać oliwę, ocet winny, curry i troszkę pieprzu. W szklanej misie ułożyć część sałaty, skropić sosikiem z oliwy i octu. Na sałacie ułożyć kawałki ryby (na środku), wokoło posypać częścią czerwonej papryki. Dołożyć resztę sałaty, skropić sosem. Posypać kukurydzą, marchewką i resztą papryki. Rybę polać masłem pozostałym ze smażenia marchwi.
Smacznego :)