Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka, zdrowa... dietetyczna :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2104
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1219
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2344
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2104
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1219
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2344
Składniki
Do gotującej, osolonej wody włożyć kostkę rybną i gotować przez 4 minuty. Wyjąć z wody, ostudzić, pokroić w kostkę. Sałatę lodową porwać na kawałki, paprykę pokroić w kostkę. Marchew rozdrobnić w półtalarki, podsmażyć na maśle. W małym naczyńku wymieszać oliwę, ocet winny, curry i troszkę pieprzu. W szklanej misie ułożyć część sałaty, skropić sosikiem z oliwy i octu. Na sałacie ułożyć kawałki ryby (na środku), wokoło posypać częścią czerwonej papryki. Dołożyć resztę sałaty, skropić sosem. Posypać kukurydzą, marchewką i resztą papryki. Rybę polać masłem pozostałym ze smażenia marchwi.
Smacznego :)