Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli ryżu, w sałatce się sprawdził idealnie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Ryż myjemy, gotujemy na sypko i studzimy. Warzywa wraz z jabłkami myjemy i kroimy w kostkę. Jabłka obrać. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Jajko gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do ryżu dokładnie mieszamy, dodajemy śmietanę i przyprawiamy do smaku.