Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa sałatka. Idealna na śniadanie, na kolację lub lunch do pracy.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424881
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10671
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424881
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10671
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Składniki
Rzodkiewkom odrywamy wąsy i listki, płuczemy starannie, osuszamy. Kroimy w drobne kawałki. Ser i jajka kroimy w kostkę. Natkę pietruszki siekamy. Robimy sos: mieszamy musztardę z octem i - cały czas mieszając - powoli dolewamy olej. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. Wszystkie składniki sałatki mieszamy. Przed podaniem trzymamy około 30min w lodówce. Podanie przeze mnie proporcje na sos można zmieniać w zależności od swoich upodobań.