Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa sałatka. Idealna na śniadanie, na kolację lub lunch do pracy.
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 1690
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 923
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2211
Błyskawiczna, gorąca, domowa przekąska! Tylko piętnaście minut! Składniki dos...
Odsłon: 1910
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 1690
Dziś papryka faszerowana ryżem z pieczarkami i paroma innymi dodatkami. Upiek...
Odsłon: 923
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2211
Błyskawiczna, gorąca, domowa przekąska! Tylko piętnaście minut! Składniki dos...
Odsłon: 1910
Składniki
Rzodkiewkom odrywamy wąsy i listki, płuczemy starannie, osuszamy. Kroimy w drobne kawałki. Ser i jajka kroimy w kostkę. Natkę pietruszki siekamy. Robimy sos: mieszamy musztardę z octem i - cały czas mieszając - powoli dolewamy olej. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. Wszystkie składniki sałatki mieszamy. Przed podaniem trzymamy około 30min w lodówce. Podanie przeze mnie proporcje na sos można zmieniać w zależności od swoich upodobań.