Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Przepis na rzodkiewki marynowane znalazłam w starym zeszycie mojej mamy. Nigdy wcześniej o takim sposobie na rzodkiewki nie słyszałam. Więc zamarynowałam i powiem, że są bardzo smaczne, wyraziste w smaku, dosyć ostre. Dlatego wymagają łagodnych dodatków.. I tak powstała moja autorska sałatka z wykorzystaniem tychże rzodkiewek, które przełamują słodkość reszty składników. Taka sałatka sprawdzi się na każdej imprezie, może stanowić drugie śniadanie spakowane do pracy, jak również być znakomitym dodatkiem do mięs z grilla. Polecam:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8899
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21835
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 503
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8899
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21835
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 503
Składniki
Z papryk usuwamy gniazda nasienne. Rzodkiewkę i papryki kroimy w cienkie paski, jajka w kostkę. Dodajemy seler, groszek, koperek i mieszamy z majonezem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.