Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Przepis na rzodkiewki marynowane znalazłam w starym zeszycie mojej mamy. Nigdy wcześniej o takim sposobie na rzodkiewki nie słyszałam. Więc zamarynowałam i powiem, że są bardzo smaczne, wyraziste w smaku, dosyć ostre. Dlatego wymagają łagodnych dodatków.. I tak powstała moja autorska sałatka z wykorzystaniem tychże rzodkiewek, które przełamują słodkość reszty składników. Taka sałatka sprawdzi się na każdej imprezie, może stanowić drugie śniadanie spakowane do pracy, jak również być znakomitym dodatkiem do mięs z grilla. Polecam:)
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 520
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 668
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 520
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 668
Składniki
Z papryk usuwamy gniazda nasienne. Rzodkiewkę i papryki kroimy w cienkie paski, jajka w kostkę. Dodajemy seler, groszek, koperek i mieszamy z majonezem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.