Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Przepis na rzodkiewki marynowane znalazłam w starym zeszycie mojej mamy. Nigdy wcześniej o takim sposobie na rzodkiewki nie słyszałam. Więc zamarynowałam i powiem, że są bardzo smaczne, wyraziste w smaku, dosyć ostre. Dlatego wymagają łagodnych dodatków.. I tak powstała moja autorska sałatka z wykorzystaniem tychże rzodkiewek, które przełamują słodkość reszty składników. Taka sałatka sprawdzi się na każdej imprezie, może stanowić drugie śniadanie spakowane do pracy, jak również być znakomitym dodatkiem do mięs z grilla. Polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12924
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12924
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Składniki
Z papryk usuwamy gniazda nasienne. Rzodkiewkę i papryki kroimy w cienkie paski, jajka w kostkę. Dodajemy seler, groszek, koperek i mieszamy z majonezem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.