Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka z rzodkiewek, jajek i roszponki. Jej smak świetnie podkręca sos majonezowy z dodatkiem syropu klonowego i musztardy. Doskonała propozycja na lekkie śniadanie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1984
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3961
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3877
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1984
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3961
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3877
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (w osolonym wrzątku przez około 10 minut). Następnie studzimy, obieramy i kroimy w ósemki.
Rzodkiewki myjemy i kroimy na plasterki.
Do miski wsypujemy umyte i osuszone liście roszponki. Dodajemy pokrojone rzodkiewki i jajka.
W osobnej miseczce łączymy wszystkie składniki sosu: majonez, musztardę, syrop klonowy, sok z cytryny i przyprawy.
Sałatkę z rzodkiewki i jajek polewamy sosem. Serwujemy od razu po przyrządzeniu.