Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączyłem seler z tuńczykiem. Mega.
Polecam.
Odsłon: 183
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 65
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 592
Polecam.
Odsłon: 183
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 65
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 592
Składniki
Selera, tuńczyka, ananasa i kukurydzę osączyłem z zalewy. Jajka ugotowane na twardo pokroiłem w kostkę. Białą część pora drobno posiekałem. Ugotowałem makaron trybiki. Wszystkie składniki połączyłem, dodałem jogurt naturalny i majonez. Doprawiłem solą i pieprzem. Wstawiłem do lodówki na kilka godzin, aby smaki się „przegryzły”.