Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na obiad lub kolację. Można przygotować godzinę przed podaniem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16444
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16444
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Składniki
Łodygi selera obrać z włókien, pokroić w cienkie krążki. Jabłko obrać, pokroić na cienkie plastry, lekko skropić cytryną. Pestki słonecznika uprażyć na patelni, ostudzić.
Wymieszać wszystkie składniki sałatki. Proporcje jogurtu naturalnego i majonezu można zmieniać wg własnych preferencji. Doprawić do smaku: solą, pieprzem i cukrem. Można podać od razu lub wstawić na godzinę do lodówki aby smaki się wymieszały. Smacznego i na zdrowie!