Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na obiad lub kolację. Można przygotować godzinę przed podaniem.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 130
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31298
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 130
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31298
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
Łodygi selera obrać z włókien, pokroić w cienkie krążki. Jabłko obrać, pokroić na cienkie plastry, lekko skropić cytryną. Pestki słonecznika uprażyć na patelni, ostudzić.
Wymieszać wszystkie składniki sałatki. Proporcje jogurtu naturalnego i majonezu można zmieniać wg własnych preferencji. Doprawić do smaku: solą, pieprzem i cukrem. Można podać od razu lub wstawić na godzinę do lodówki aby smaki się wymieszały. Smacznego i na zdrowie!