Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności na talerzu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Składniki
Wykonanie: Selera obrać, pokroić w kostkę i w niewielkiej ilości wody dusić przez 10 minut. Następnie odcedzić, wymieszać z pokrojonymi paprykami, jabłkami pokrojonymi w kostkę i wszystko dokładnie wymieszać. Majonez rozbełtać z jogurtem, miodem, octem i wymieszać z sałatką. Schłodzić w lodówce przez godzinę i podawać.