Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ryżowa z marynowanym selerem, ananasem, tuńczykiem i oliwkami. Świetnie sprawdzi się na drugie śniadanie, ale także na imprezę.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8577
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3030
Polecam.
Odsłon: 1816
Polecam.
Odsłon: 519
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8577
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3030
Polecam.
Odsłon: 1816
Polecam.
Odsłon: 519
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Seler z ananasem odcedzamy. Jeśli macie sam seler, dodajcie 3 plasterki ananasa z puszki. Jajka gotujemy na twardo, a po ostygnięciu kroimy w kostkę. Tuńczyka odcedzamy. Paprykę marynowaną kroimy w kostkę. Wszystkie składniki sałatki mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Sałatkę wkładamy do lodówki. Najlepsza jest następnego dnia.