Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ryżowa z marynowanym selerem, ananasem, tuńczykiem i oliwkami. Świetnie sprawdzi się na drugie śniadanie, ale także na imprezę.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3227
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422290
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2307
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3227
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422290
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2307
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Seler z ananasem odcedzamy. Jeśli macie sam seler, dodajcie 3 plasterki ananasa z puszki. Jajka gotujemy na twardo, a po ostygnięciu kroimy w kostkę. Tuńczyka odcedzamy. Paprykę marynowaną kroimy w kostkę. Wszystkie składniki sałatki mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Sałatkę wkładamy do lodówki. Najlepsza jest następnego dnia.