Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ryżowa z marynowanym selerem, ananasem, tuńczykiem i oliwkami. Świetnie sprawdzi się na drugie śniadanie, ale także na imprezę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12811
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14053
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5845
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12811
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14053
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5845
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Seler z ananasem odcedzamy. Jeśli macie sam seler, dodajcie 3 plasterki ananasa z puszki. Jajka gotujemy na twardo, a po ostygnięciu kroimy w kostkę. Tuńczyka odcedzamy. Paprykę marynowaną kroimy w kostkę. Wszystkie składniki sałatki mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Sałatkę wkładamy do lodówki. Najlepsza jest następnego dnia.