Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ryżowa z marynowanym selerem, ananasem, tuńczykiem i oliwkami. Świetnie sprawdzi się na drugie śniadanie, ale także na imprezę.
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Seler z ananasem odcedzamy. Jeśli macie sam seler, dodajcie 3 plasterki ananasa z puszki.
Jajka gotujemy na twardo, a po ostygnięciu kroimy w kostkę.
Tuńczyka odcedzamy. Paprykę marynowaną kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki sałatki mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Sałatkę wkładamy do lodówki. Najlepsza jest następnego dnia.
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 20
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 67
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 20
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 67
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Seler z ananasem odcedzamy. Jeśli macie sam seler, dodajcie 3 plasterki ananasa z puszki. Jajka gotujemy na twardo, a po ostygnięciu kroimy w kostkę. Tuńczyka odcedzamy. Paprykę marynowaną kroimy w kostkę. Wszystkie składniki sałatki mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Sałatkę wkładamy do lodówki. Najlepsza jest następnego dnia.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Sałatka ze śledzi marynowanych
Sałatki
Grillowane plastry młodej kapusty
Sałatki
Rukola w sosie musztardowo-miodowym
Sałatki
Majowa sałatka z porem
Sałatka ze śledzi marynowanych
Sałatka ze śledziami marynowanymi jest bardzo prosta w przygotowaniu, z prost...
Odsłon: 22
Grillowane plastry młodej kapusty
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 67