Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka.Wystarczy pokroić/zetrzeć na tarce składniki, doprawić, wymieszać i można podawać:)
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1752
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2258
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 57
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 139
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1377
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1752
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2258
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 57
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 139
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1377
Składniki
Seler konserwowy odsączamy na sicie. Szynkę i paprykę kroimy w kostkę.Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach.Por kroimy w małą kosteczkę. Plastry ananasa odsączamy z zalewy i również kroimy w kostkę. Wszystkie przygotowane składniki przekładamy do miseczki,doprawiamy do smaku solą i pieprzem cytrynowym, dodajemy majonez według uznania i mieszamy. Sałatkę możemy podawać od razu po przygotowaniu lub odstawić na godzinkę by smaki "się przegryzły".