Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka.Wystarczy pokroić/zetrzeć na tarce składniki, doprawić, wymieszać i można podawać:)
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5001
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5482
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 141
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18841
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7254
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5001
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5482
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 141
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18841
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7254
Składniki
Seler konserwowy odsączamy na sicie. Szynkę i paprykę kroimy w kostkę.Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach.Por kroimy w małą kosteczkę. Plastry ananasa odsączamy z zalewy i również kroimy w kostkę. Wszystkie przygotowane składniki przekładamy do miseczki,doprawiamy do smaku solą i pieprzem cytrynowym, dodajemy majonez według uznania i mieszamy. Sałatkę możemy podawać od razu po przygotowaniu lub odstawić na godzinkę by smaki "się przegryzły".