Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i apetyczna!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 673
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1502
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13915
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 673
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1502
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13915
Składniki
Łodygi selera umyć i pokroić w kostkę. Paprykę oczyścić z nasion, umyć i pokroić w kostkę lub paseczki. Parówki kroimy w talarki, cebulkę drobno siekamy, kukurydzę osączamy, a jajka kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy sos tatarski, przyprawiamy pieprzem i mieszamy. Przed podaniem schładzamy.