Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i apetyczna!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Łodygi selera umyć i pokroić w kostkę. Paprykę oczyścić z nasion, umyć i pokroić w kostkę lub paseczki. Parówki kroimy w talarki, cebulkę drobno siekamy, kukurydzę osączamy, a jajka kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy sos tatarski, przyprawiamy pieprzem i mieszamy. Przed podaniem schładzamy.