Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i apetyczna!
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24398
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 318
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 374
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24398
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 318
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 374
Składniki
Łodygi selera umyć i pokroić w kostkę. Paprykę oczyścić z nasion, umyć i pokroić w kostkę lub paseczki. Parówki kroimy w talarki, cebulkę drobno siekamy, kukurydzę osączamy, a jajka kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy sos tatarski, przyprawiamy pieprzem i mieszamy. Przed podaniem schładzamy.