Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i apetyczna!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 224
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 136
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27995
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 224
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 136
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27995
Składniki
Łodygi selera umyć i pokroić w kostkę. Paprykę oczyścić z nasion, umyć i pokroić w kostkę lub paseczki. Parówki kroimy w talarki, cebulkę drobno siekamy, kukurydzę osączamy, a jajka kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy sos tatarski, przyprawiamy pieprzem i mieszamy. Przed podaniem schładzamy.