Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha mieszanka sałatkowa, której osobliwą pikanterię nadaje dodatek rukoli. Sałatka skomponowana z dodatkiem sera Islos i pomidorków koktajlowych oraz prażonych pestek z dyni.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Pomidory myjemy, kroimy na ćwiartki, ser kroimy w kostkę. Pestki z dyni prażymy na suchej patelni, lekko studzimy. Mieszankę sałat wykładamy do miski, układamy na niej ćwiartki pomidorów, posypujemy kostkami sera i prażonymi pestkami z dyni.
Składniki sosu mieszamy dokładnie w miseczce, polewamy sałatkę, mieszamy. Gotową sałatkę nakładamy na talerze i konsumujemy. Smacznego !!!