Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zarówno z łososiem, jak i kurczakiem. Ja dziś prezentuje pierwszą wersje, serek dodaje smaku kopa, koniecznie spróbuj!
Tarka
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5965
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 769
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 826
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5965
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 769
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 826
Składniki
Na dno naczynia dajemy sos, białą cebulkę i trochę pomidorków. Żółtka oddzielamy od białek. Serek topiony wkładamy do zamrażarki.
Następnie warstwami dodajemy: -starte zoltko -łososia -sos -czerwona cebula -starta mozarella -2 warstwę łososia -sos -starte białko -starty serek topiony.
Dekorujemy pomidorkami i szczypiorkiem. Smacznego!