Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zarówno z łososiem, jak i kurczakiem. Ja dziś prezentuje pierwszą wersje, serek dodaje smaku kopa, koniecznie spróbuj!
Tarka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5598
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12168
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5598
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12168
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
Na dno naczynia dajemy sos, białą cebulkę i trochę pomidorków. Żółtka oddzielamy od białek. Serek topiony wkładamy do zamrażarki.
Następnie warstwami dodajemy: -starte zoltko -łososia -sos -czerwona cebula -starta mozarella -2 warstwę łososia -sos -starte białko -starty serek topiony.
Dekorujemy pomidorkami i szczypiorkiem. Smacznego!